Hvala ekipo! Zaista ste se puno raspisali. Puno ste mi pomogli. Moram reći da su ljudi na ovom forumu zaista korektni i nesebični! Čini mi se da što god pitaš, ako ekipa zna, odmah dobiješ odgovore - puno njih i pametne prije svega. Istina da imam nekih postova na koje nema niti jednog odgovra, ali to je sigurno zato jer nema onih koji se time bave. Ljudi, mučos gracijas
Nemojte zamjeriti, imam još neka pitanja. Ima li kakvih iskustava u razlikama između Light verzije i Full? Koju biste preporučili (bandwitch i brzina mi nije problem). Ja sam mislio o light verziji jer me brinu PowerToysi. Vidim da neki od vas spominju PowerToyse i zanima me što mislite o tome. Naime,
Microsoft kaže da za njihovo korištenje mora biti Reginal Settings na Engleski, a meni treba na HR pa me zanimaju vaša iskustva. Zar Vi koji to spominjete koristite Windoze sa Engleskim regonalnim settingsima?
Može li se u AutoPatcheru baš sve komponente birati sa kvačicama ili se neke automatski instaliraju htio ti to ili ne?