Citiraj:
Autor Mortal
I sta ste bolje dobili sa updejtovima a da već nije u SP2.
Vam je kompjuter brži? ( manualna optimizacija procesa)
Manje vas napadaju virusi? (AVG, Lavasoft, Zone alarm)
Kompjuter je stabilniji? ( stabilnost kod windowsa u većini ovisi u Hardweru)
Zakrpe za internet explore? ( šta to netko koristi uopće)
Zakrpe za Media player? ( od prvih verzija winampa to nitko ne pokreće)
Jednostavno ne vidim razloga zašto stavit zakrpe...
I, postoji spyware u windowsima..
|
Na ovo te jedino mogu pitati zašto koristiš najnovije drivere za grafičku karticu,čemu to kad je dobitak unutar 1-5% u performansama,a stabilnost isto ovisi o HW i dotičnim igrama i aplikacijama..zašto ljudi konstantno skidaju najnovije inačice? Jesu oni glupi? Ili..nadobudni..ne znam..
Media player je po meni sasvim solidan,ne znam zašto ga toliko napadati..winampom nitko ne gleda video,ja ga nisam upoznao još...osobno preferiram BSplayer..ali MP u zadnjim inačicama odlično funkcionira..
IE update..a slušaj..mi u HR imamo koliko toliko sreće da nas ne hakiraju toliko i nemamo sigurnosnih problema kao recimo Ameri..tamo se zna dogoditi da im preko cookiesa maznu cijelo brdo informacija..upravo preko IE-a..ima nešto onda i od tih updatea...
I ne mislim da stabilnost kompa ovisi samo o HW..pazi,možeš imati najnoviji,super turbo ne znam šta..proc na 10ghz..i brdo gluposti ali ako nemaš stabilan OS sve ti pada u vodu..sjeti se razlike 95tice i 98 recimo SE..pa to je nebo i zemlja..u svemu..programska podrška je najbitniji dio u računalnom svijetu..to bi trebao znati..kakav HW,svaki mulac može tati opeljušiti novčanik i uzeti komp..ali treba ga znati podesiti..evo ja imam prvu reinstallaciju XPa u zadnje 2.5-3g..nikad nisam problema imao..
Stabilnost kompa,samim time i HW ovisi isključivo o driverima unutar XPa..i nema tu filozofije..dat ću ti samo jedan primjer Viste sad..imaš drivere za nvidiju,i ati..tu polako priča prestaje..pa ti ne radi recimo printer,pa skener nema za vistu drivere..pa firewire ne prepoznaje,pa mrežnu..hrpa neugode upravo zbog drivera..i updateova...u softu je sve..
Isprike moderatorima..na duljini..: bonker :