čuj, čini mi se da problem izbija kod paljenja, kad se boot završi komp radi bez greške, ona iskra je frcnula kad sam upalio komp.
moja teorija je da je struja zdrmala matičnu kod occt-a i poremetila PWM.
kaj se paljenja nakon vatrice tiče, to je bila samo moja znatiželja, nemogu vjerovat da sam nakon toga još igrao far cry na konfi
šalu na stranu, već sam skinuo matičnu i tražim novu za tu konfu.
inače, malo sam se zamislil kad sam to videl, i sjetil se kak sam ja ostavil upaljen komp po 3-4 dana kad nikog nije bilo doma (2 mjeseca flat rate-a

)
bojim se da ti više ne bum delal
EDIT: @destrojer, nakon toga sam normalno ulazio u bios i komp je radio stabilno.
@vuco, nisam zapravo bio u neposrednoj opasnosti, kad je izbila vatra odmah sam išteko produižni, zato se nije ništa više ni zapalilo. a za kasnija paljenja sam poduzeo neke mjere opreza i bio spreman odmah sve gasiti. s obzirom da sam konfu prilično jeftino dobio, odlučio sam riskirati
dva puta je frcnula iskra, kod prve je riknulo prasstaro MS napajanje koje sam htio baciti ali mi ga je bilo žao jer je radilo.
drugi put je iskra pruzročila vatru. ali napajanje nije riknulo (hura za antec, brand name je brand name

)