Evo, da se pohvalim...mrcina je gore...VF700 AlCu sa plavim ledicama
Dere na 12V i tiši je od stocka. Impresivno! Sad se tek lagano počinje čuti 80mm Glaciatech na procu(courtesy of mr. gonzo, fala gonzo još jednom : cheers2 ).
Za montažu će nespretnjakoviću(meni) trebati oko 30 minuta. Profići bi ga mogli staviti gore i za 15
Najveći problem cijele montaže je skidanje stock coolera koji je učvršćen razmjerno glupim plastičnim kopčama. Ja sam ih stisnuo prema dolje, tako da na suprotnoj strani izađu van do kraja, i onda im kliještima za rezanje žice cviknuo krajeve. Moram priznati da nije ugodan prizor gledati taj komad oštrog metala iznad delikatne površine tiskane pločice grafičke kartice. Taj dio iziskuje podosta znojenja. Fear factor
Još jedna zgodna stvar je da sam prilikom čišćenja GPU-a vidio na njemu sexy natpis "R 360"...which is nice

Do duše isti mi je podatak izbacivao i Everest, no nisam mu vjerovao. Isprike Everestu
Eto, sada slijedi "real life" testiranje(šitaj igranje Company of heroes

). Žao mi je što se ne može vidjeti temperatura GPU-a prije i sada... Možda ga kasnije probam baciti na 5V ako mi se bude dalo. Ako netko ima pitanja, nek samo pita

: cheers2