View Single Post
Staro 03.01.2007., 21:25   #1
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Prob s mic-om

Dakle .. vec duze vrijeme me muci mic, koji iz neznam kojih razloga pocne sustati kad pricam na mic (ventrilo), a nekad sasvim ok radi.
Promjenio sam win, instalirao sve kak spada .. neznam u cemu je stos, mic je creative labs (zapravo headset) i zna raditi ok 2 dana i onda pocne sustati ko mutav, a nekad iz cistog mira sve ide ok .. nekako sam to rijesavao tako da bi 'skakljao' vent .. promjenim iz default u direct sound pa susti pa vratim pa susti pa promjenim pa susti pa vratim pa ne susti .. nevidim tu nista logicno.. isto tako integrušu sam pokušao osposobiti isključivo za upotrebu mica no iako imam sve kak spada instalirano i kada podesim (imam realtekove drivere i zvuk od nforcea) da se cuje na nju nist se ne cuje .. iako je sve ok spojeno, u bios-u enableano itd..
Neznam sto da radim vise, zvucna mi je CL live! 5.1..

btw .. isprobavao sam razne verzije ventrila, najgore je sto mi se to ne javlja od pocetka nego taman negdje kad udjem u igru da moram alt tabbat : suicide no nemogu se spojiti na vent server sa starijom ver jer moraju bit uskladjeno server i client ver a server je naravno najnovija.