View Single Post
Staro 03.01.2007., 11:46   #268
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
A kaj ga to pokapa u TBC-u? Koliko sam shvatio sadržaj je osjetno proširen.

Kaj se tiče lamentacije o "pravim" hibridnim klasama, eto još jedna, također iz perspektive hard core igrača (warrior 60, hunter 60, pala 51, druid 30). Mislim da dps buildovi kod paladina, shammana i druida jesu moguća opcija u end-gameu, ali su rezervirani za igrače s jako puno znanja i vještine. Nažalost, malo je bed ljudima strest u lice "sorry, nisi baš najbolji pa bi bilo bolje da se držiš tog healing builda jer bez toga ćeš stvarno beskoristna", tak da high-end guilde često nameću healing spec kao requirement za igranje.

Što se tiče warriora, moje iskustvo kaže da je bitno da se orijentiraš na jedan aspekt, ali da skupljaš opremu za suprotni aspekt jer su znanje, vještina i oprema ono što čini warriora. Bilo koji build može tankat, samo je bitno da zna držat aggro i da preživi (oprema). Isto tako protecion spec može radit solidan dmg, no ne u opremi za tankanje. Što se tiče samog dmg outputa, mislim da treba pričekat TBC i vidjet kakva je situacija na 70lvl. Ja sa svojim arms spec-om još uvijek osciliram između prva tri mjesta na dmg listi s tim da na nekim encounterima i tankam.