View Single Post
Staro 19.07.2002., 00:26   #5
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
OK Oz, ali, meni je ovo prije radilo! Sa istim driverima! Sve isto. Meni je problem korupcija file-ova na disku kada je spojen na HPT.

Sada sam učinio isto što i prije - instalirao sistem na chipsetu, a onda kada sam napravio winupdate i sve prebacio hard na HPT. Samo, što mi se za razliku od onda sad sve skršilo. Probao sam Win2k - no good. Još gore.

Evo, sklepao sam instalaciju opet bez greške, ali me strah opet se skopčat na HPT. Uf... Fuck! Možda to ima veze sa mojim ozloglašenim KT133A chipsetom. Imam i SB Live! 5.1 nutra, ali njegovo vađenje nema efekta. Da stavim onaj VIA Patch!?

Ono, misliš si: "Pa već tri godine ugrađuju te prčene kontrolere na ploče, valjda rade kako treba", kadli ispadne da na to možeš spojit jedino hardove. Ako spojiš CD-RW recimo na HPT, software (npr Nero) uopće ne skuži pržilicu. Niti CD-ROM. Samo ih u WinCommanderu vidiš (ili u Exploreru). I zašto se dotatni kontroler mora prijavljivati kao SCSI!? Zar ne postoje dodatni ATA kontroleri koje se mogu koristiti kao ATA kontroleri!???

Ma u kurcu je to! Di je stari dobri SCSI ne kojega sam mogao sve popikati, odrediti ID-oveterminirati i amen!
medo je offline   Reply With Quote