Citiraj:
Autor AMD
Ova ti je dobra. Zyxelu ne puca veza. Da sam znao šta mi je tehničar iz T-coma donio nabio bi mu ga u šu..k.
Prvo se nenormalno grije.
Svako malo puca veza i nemoguće je flatom skidati jer svako malo spoje..e konekcije torrenta.
Jedina svijetla točka je tehnička podrška iz Alfateca.
Nije pomoglo niti flešanje firmwarea i micanje IPTVa.
Zamjenio sam ga sa prastarim Siemensom SE515, a poslije nove godine tražit ću da mi zamjene Zyxela za Siemensa 555. Kasada ne dolazi u obzir.
U biti sad kad sam kupio Linksysa treba mi samo najobičniji Siemens A-010 modem koji radi savršeno.
|
Čuj, govorim iz vlastitoga iskustva, ne izmišljam. Podatke sam za svoj dio firme izvadio sa korisničkih stranica za period od cca 6 mjeseci. Imam analizu pa ti je mogu pokazati. Došli smo i do zaključka da oprema reagira i na telefonsku infrastrukturu koju imaš na lokaciji. Primjer - router iskonfiguriran na jednoj lokaciji radi 5 dana bez prestanka, čim ju doneseš na drugu odmah počne pucati. Što se tiče grijanja, grije se jednako koliko i Gigaset. Moj Zyxel doma radi besprijekorno već oko dva mjeseca. Sa takvim T-com poluproizvodima trebaš imati i malo sreće, kao sa automobilima. U firmi su se recimo SE515 pokazao puno bolji i stabilniji nego "novi" SE555. A najstabilniji A-010 i Zyxel Combo, pa se ti čudi i smij kolko hoćeš. Na mnogo lokacija SE555 jednostavno zna zblokirati, i ne ide bez restartiranja. Jako su osjetjivi na promjene napona.
Zyxel bi stavio u grupu sa Siemensima, a ne u grupu sa Kasdom i Elconima