Citiraj:
Autor hooch
stavio sam sve drivere, jedino mi nije jasno zasto ima upitnik kod mrezne kartice. a stavljao sam upravo zbog toga samo drivere za nju... sve mi se vise cini da je najvjerojatnije tu problem...  izgleda da sam i ja nakon toga reinstaliranja izgubio tu mogucnost...  :mad:
inace, na u Device manageru mi pokaze "MPS Uniprocessor PC" , a mislim da to niej dobro posto mi moj komp pokaze "ACPI Uniprocessor PC"
izgleda da nista osim reinstalla ne pomaze... :mad:
|
da, imas slicnu situaciju kao sto sam i ja imao. meni je bio "Standard PC" tako nesto, ne sijecam se.
ako se ne javi nitko tko je malo bolje upoznat sa rjesavanjem tog problema morat ces reinstal jer ja neznma kako otkloniti gresku.
znam samo da je to vezano za greske sa hardvare abstraction layer-om. bio sam na nekom tragu ali sam izgubio zivce. mozda je falio fajl "hal.dll" ili je bio zamijenjen sa drukcijom verzijom koja nie mogla pravilno prepoznati sve hardverske mogucnosti racunala na koje je instaliran. ja sma pokusao srediti stvar sa upgrejdom windowsa u nadi da ce vratiti sve sistemske datoteke, mozda je pritom stavio upravo tu drugu verziju hal.dll fajla....ma kaos totalni, bolje ti reinstaliraj.