View Single Post
Staro 30.12.2006., 01:07   #15
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Mr. NiceGuy Pregled postova
Ovako, mislim da nije problem u memoriji.
Signal je dugi, bez prekida (dok se ne resetira).
Kada izvadim keks iz matične, dobijem drukčiji zvuk.

Danas isto kao i kod mene. Ovo je sad već drugi slučaj pa nek bude opomena drugima. Nije da ploča ne podržava Kingmax module od 512 na 800MHz nego se radi o novim modulima sa P/N KLDC28F-A8KB5 ti moduli ne rade na ovoj ploči no moduli od 512 na 800MHz sa P/N KLDC28F-A8HD5 rade
Dakle pri kupovini pogledat P/N.
Šteta što @Mr. NiceGuy nisi napisao P/N memorije kad ti se to desilo, ovako sam i ja napravio grešku...

Također ta mema ni na AM2 sa ASRock pločom nije htjela radit.

@blablu Osim što je malo ćudljiva sa memorijom drugih zamjerki nebih mogao naći. Dobro se oca, sa 667 memom sam imao stabilan FSB450 a još to ide...
Malo je nezgodan položaj ATA proključka ako se ima nešto duže u 2-gom PCI utoru no ako se koristi SATA nebitno. Baterija i jumper super dostupno osim ako se ima grmalj od coolera na grafi. Mjesta oko socketa kao u priči, ploča se ne grije nigdje i kad ima memu koja joj odgovara - stabilna je.
Nisam imao nikakvih problema sa prepoznavanjem hardova ili drugih ide uređaja, svi usb-i rade bez greške pa i jedan externi hard.
Koliko je izdržljiva ako radi na visokom FSB-u neznam no vidjet ćemo za nekih 6 mjeseci.

Koliko sam uspio uočit GA-965P-S3 (rev. 1.0) ima malo manje kvalitetnije kondezatore no ne oko socketa nego od slota za grafu pa naniže spram recimo
GA-965P-DS3 (rev. 1.0) no i ona sama ima opet manje kondezatora nego GA-965P-DS3 (rev. 2.0) koja je po tom pitanju najluksuznija no dali te razlike vrijede 450kn što je razlika u cijeni između te dvije ploče ( DS3 i S3 ) može samo vrijeme pokazati jer neke nestabilnosti nisam imao osim one uzrokovane memorijom a to je već druga priča...
stuc je offline   Reply With Quote