View Single Post
Staro 29.12.2006., 03:13   #15
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor turbulence Pregled postova
po cemu je zaostao...molim te argumentiraj...mozda zato jer nema graficki installer, mozda zato jer nema svu mogucu automatiku i nepotrebne kerefeke?
debian kad jednom slozis za desktop komp, on radi i pritom mislim na duzi period (nekoliko godina)...
ali kome se neda zezati neke stvari rucno namjestati onda je razumljivo da mu debian nece biti desktop os...a ocito si ti takav tip osobe i to je uredu, ali nemoj onda pricati o nekakvoj zaostalosti debiana
điii sorry, nisam znao da si u emocionalnoj vezi sa svojim OS-om. debian niti ne cilja biti desktop distra. halo? onak... oni briju na stabilnost. mislim... meni je debian zakon, ali poznajem samo jednog čovjeka koji ga vrti na desktopu i još 15-ak koji su probali pa prešli na gentoo/ubuntu/slack/suse/fedoru/whatever. c'mon. nemreš reć da je nešto, što još uvijek brije na 2.4 kernel i tek od prije godinu dana zna za udev, otprije 2 godine za hotplug, itd. desktop distra. onak... definicija desktop distre je "najnovije i najuserfriendly čimčim prije". stabilnost? ha hl***at ga, ionako se na tome vrti gnome/kde tak da će ionako aplikacije prečesto uzrokovati probleme da bi nedostaci samog OS-a došli na vidjelo.
desktop distra se ne definira prema 0,000001% korisnika, nego prema većini prosječnih korisnika, a to su suse/fedora/ubuntu. nemam kaj više reći po ovom pitanju... onak... jok pa nije zaostao. lol.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote