uf, sori jbg, nekada sam stanovao u gajnicama, al nema sanse da se sjetim prebrojat. Pitaj zagrebacke extremne teroriste. Il si malo pogledaj onu kartu kaj sam stavijo link u prethodnom postu pa zakljuci di se trebas istrest van. Ak ides busom, imas od crnomerca jedan ravan potez, nakon toga veeeliki desni zavoj i tu ti je sa lijeve strane benzinska, pa krizanje sa cestom koja na lijevoj strani izvire iz zemlje (podvoznjak) i odma nakon semafora je stanica. Koja je po redu, neam pojma, al nemres fulat. Tu kad sidjes na suprotnoj strani ti je hrpa firmi, ovaj valmetal je tamo preko puta prvih zgrada... al probaj ih ulovit na tel, ja sam samo prosetao kroz radijonu, ak se ne varam ( a meni nije za vjerovat

) imaju 1 cm debele, 5 cm siroke ploce i bilo je okruglih profila, fi 4-5 cm. Odrezes duzinu plocice il okruglu shnitu kako osh. Platis i odes. Ak ti treba nesto tipa 1,7 cm pa ovo ono, nije ziher da ce imat. Zovi i pitaj. BTW ja u strojoprometu uzo 1x5x20 cm. Bum izrezo 1x5x7 (cpu) i dva od 1x5x5 (nb i gpu). Sad mi se cini da sam trebo uzet 1,5 debelo al jbg. E, da i to je bila ravno kila bakra, ispalo 24,xx kuna. Cijena nije samo po kili, ovisi o tome jel kaki profil, cijevi su malo skuplje i sl, al fakat
malo skuplje, par posto....
edit: ooopfs, nesto me svrbilo pa nadjoh racun -> 24.80 kn + PDV = 30.26. Ne da je bitna razlika, al pokusavam biti tocan sa brojevima... gle, izgleda da sam razvijo novu psihozu?!? cool, kolekcija se povecava :clap: