Citiraj:
Autor micro
...
da "institucije moraju funkcionirat", kako veli nas debil od predsjednika, kad love pirate onda itekako funkcionira, a ovo kako info ducani rade od nas budale i od drzave je druga prica.
|
ma daj. nhf, ali nitko ne radi budale od nas, nego vi i takvi kupci sami.
pa izbor svakog kupca je da potroši SVOJ novac kod trgovca kojem vjeruje, odnosno kod kojega je zadovoljan. nitko te ne tjera da kupuješ robu u vrećici ili tako što.
prije sam spomenuo u topicu o bad axe-u svoje čuđenje takvom načinu prodaje, ali nisam htio kenjati o tome. da ja kupujem takvu ploču i da vidim da mi trgovac daje robu u vrećici bez kutije, ja bi se lijepo fino okrenuo na peti i bris van. ili bi odabrao proizvod kojim sam zadovoljan u svakom pogledu.
ako netko kupi robu u vrećici, sam je pristao na takvu kupnju i nije baš niti pošteno sada plakati na forumima "buuuuhhhuu, taj-i-taj mi je uvalio bulk robu". : nono :
zaobilaženjem takvih trgovina i netrošenjem svoga novca u njima se iste prisiljava na pošteniji odnos prema kupcima i, u suprotnom, odumiranjem onih koji nastavljaju sa negativnim iskustvima kupaca. izbor je na kupcima.
ja svoj novac uglavnom ne trošim u najjeftinijim trgovinama, radije ostavim 2-3% više kod, po mom mišljenju, kvalitetnijih trgovaca.