View Single Post
Staro 09.10.2003., 23:32   #8
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: kajeeeeeeeee....

Citiraj:
Originally posted by mitzek
ste se našli freekovi???...znal sam prije il kasnije da bu tak.....samo me interesira kad bu Horza napokon naučil dobro zakrimpat žice,a Rak da se pojavi kod mene na bregu ,da to sve fino ugodi..........ma znam...kad na vrbi zasvrbi.....al mi je drago da su se dva najfreeka našla u zajedničloj temi...

a zakaj mi ne radi mreža na 1gbitu....hojza je škrtaril na kablu,krivo prespojil....pa sad......ajde ,,,radi na 100mbita..nije ni to za hitit..
uskoro otimam DR RAKA na cieeeli dan da to poštela kak spada..a Horza dobi u ponedjeljak popravni iz krimpanja!!!!
grrr ! nemam pojma zakaj ti gigabit ne radi, ali još uvijek tvrdim da nije do kabla. nemam neko ogromno iskustvo iz 1Gbps kartica tak da ne znam da li one možda imaju neke nove drivere... možda neke mušice oko kompatibilnosti pa da imaju opciju uključivanja možda 1Gbps/100Mbps ... kažem ne znam, ali treba vidjeti. ali tvrdim da je kabel ok. (ne onaj kaj ti je u zidu... za taj nemam pojma kaj mu je)

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote