26.12.2006., 12:09
|
|
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Autor thedream
Slažem se,treba dugoročno razmišljati kod biranja klase...ja sam lv26 dwarf warr,i ne bi nikad uzimao nijednu drugu,prešao sam DM nekoliko puta,i SFK dva puta..sad namjeravam posjetiti od instanci Razorfen K. da malo i to probam..Gnomeregan mi je zadavao dosta problema,prvenstveno zbog ekipe koja je uglavnom loše balansirani priest,koji umjesto da heala - tuče..druid, koji ne znam uopće šta radi tamo,pretvori se u medvjeda i tanka uz mene,i neki polupismeni mage,koji baca fireballove..i sve se svede ukratko na to da ja zalijepim charge,i cijeli arsenal move-ova,a ovi prodaju zjake i eventualno ako se sjete me malkice zahilaju..ali kako rekoh,treba znati izabrati..
Baš se idem logati sad,možda taj Gnomeregan riješiti..zna li netko,Beren,ti možda...idealan balans za taj instance? U 5man squadu? Ja sam lv26 warr..imaš kakav prijedlog dalje? Koga uzimati? 
|
Ne sjećam se za koji je level range Gnomo, ali moguće je da je malo prejak za tebe. Ako ti mobovi level imaju ispisian narančastim ili crvenim slovima, to znači da ti nije baš najpametnije radit instancu.
A kaj se tiče ekipe, svaki wow party, bilo da je 5man ili raid od 40 ljudi, ima tri osnovne komponente - aggro holder (najčešće warrior), healer (priest, druid, paladin, shamman) i dmg (razne klase). Premda je idealno da imaš recimo priesta, warrior i mage + 2 druge klase, najbitnija stvar je vještina i znanje igranja klase. Nisam jedanput vidio ekipu u T2 opremi (Blackwing Lair) da igraju ko novajlije odnosno noobovi (a što je najgore, istovremeno se hvale iskustvom), a ekipu u nekakvoj zelenoj/plavoj opremi koja doista zna što radi.
Sve u svemu, traži dobre igrače kako levelaš, dodaj ih na friends listu i kasnije se grupiraj s njima. Tako ćeš lakše i zabavnije prolazit instance i kasnije si eventualno naći raid guild.