View Single Post
Staro 09.10.2003., 16:50   #26
b0r1s
Registered User

b0r1s's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
E, bok, e!!

Nije me bilo par dana ovdje, al eto, bolje kasno nego nikad:

Blade_chaos

Valmetal - moguce da sam se zajebo za adresu, al sad kad razmisljam cini mi se cak da je broj na tabli ispred firme bijo 427?!?! Cek malo...

Da, ok, izgleda da je 427. Bar sudeći po ovoj satelitskoj snimci to je mjesto di sam vidijo bin ladena da prodaje radioaktvini bakar.

http://navigator.vip.hr/webmga/defau...pisUlica=ilica

Moja greska sori kaj sam te prosetao, eno izeditirao sam onaj post da ne setam jos nekoga bezveze. Jbg, ne znam jel bio lapsus typus ili lapsus mozgus ali kriv jesam. Nije 247. A ni ovo ti nije bas blizu, mislim, od tramvaja imas jos par stanica busom, odma iza onog vrapcanskog podvoznjaka, stanica prije ludare, juzna strana ulice, budes skuzio - sve firma do firme - shupe i hangari i gluposti...

Kojih profila? Valmetal ima tak, kolko se sjecam imaju plocice, i sipke promjera i do x cm... cekaj malo... evo ti broj pa nazovi i vidi - 3456558, dobih sa 988, javlja mi se fax, al sad je 17h valjda vise ne rade, probaj nazvat prijepodne valjda ulovis nekog. Ako nemaju sto trebas - moguce je, ne djeluje mi kao veeeeliko skladiste - strojopromet ima kaj ti padne na pamet, u skladiste im se da sakrit boeing, samo da nije prepuno cijevi, ploca, shtangi i sl. Nazovi ove pa ak nema, jbg, zicaj frenda za prijevoz...

Psycho

Pumpa? Paaa... ja uzo u Bauhausu neku "Eden" tjera od 400 (ili 600?) pa do 1200 lit/sat (podesiva) i tjera do 2,5 metra visine. Mana je sto je potopna, a ne vanjska, al i to imam ideju kako cu rijesiti (potopne pumpe su uronjene u vodu, a i same se tokom rada zagriju, dakle dignu ti za par stupnjeva vodu koja bi trebala hladiti cpu) dosla 218 kn ako se dobro sjecam. Uzoh jer je podesiva pa da se mogu poslije igrat "aj da vidim kako hladi kad gurnem x lit/sat". Mislim da bi sasvim ok i solidno bila 600 lit na sat, metar i po visine, mislim da je ta bila 147kn, al tu sam se razbahatio, sve ovo drugo je jeftilen, pa ajde... Sto se pumpi tice nisam u ovim petshopovima nasao bas neki izbor - bio sam u ilici u jednom (kod frankopanske), u ratkajevom prolazu i u onom velikom u Heinzlovoj, ispod branimirove. Nakon toga sam odustao od petshopova i uzo u bauhausu kaj mi se najvise svidilo. Imaju tamo i pumpi od 87 do xxxx kuna. S tim da ova najjeftinija je neki totalni shit, a ove skuplje su za navodnjavanje slavonske ravni.

U Pevecu recimo isto nisam nasao tih malih a upotrebljivih, ima velikih svasta i male pumpe jedna il dvije i te su fuj...

Zadnje izmijenjeno od: b0r1s. 09.10.2003. u 17:00.
b0r1s je offline   Reply With Quote