View Single Post
Staro 25.12.2006., 22:58   #27
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
Prvo da imam E6300 ja nebi uzeo ni bad axe ni Aw9D nego bi uzeo P5B ili neku gigabyticu
zašto ne badaxe ili aw9d? pa ne bi valjda 24/7 držao komp na FSB500?
i sam valjda znaš da je za svakodnevni rad onak optimalno drzat sistem na oko 400FSB (za e6300/6400), a znam i da znas da i975X ima bolje performanse na istom taktu od 965P cipa...a i nema onog jmicron cipa i sveukupno i975X je jos uvijek najbolji intelov cipset kad sve sagledas...istina, zaostaje za 965p u overclockingu, sto i sam znam jer sam imao vec 2 965p ploce....ali jednostavno i975x na mene ostavlja bolji dojam.

Citiraj:
Dalje to šta ima 1 PCI utor to je neoprostivo stvarno ali sve ostalo je na svom mjestu. Ti i sam znaš da vjerovatno nikad nećeš iskoristi 3 PCI-E utora a velika je mogućnost da nećeš ni 2 Ja više imam povjerenja u ABIT nego u intel. Kad je intel među pločama napravio nešto revolucionarno NIKAD. A kad je ABIT.... IC7 serija je nešto najveće među pločama. Imao sam i IC7 i IC7 max3. To su ploče savršene. top preformase uz vrhunsku stabilnost i kompatibilnost. Stvarno ta ploča mi nikad nije radila neočekivane probleme.
taj 1 pci utor me i defintivno odvukao od aw9d jer mi trebaju 2 za zvucnu i tvkarticu

i sam sam bio ponosni vlasnik 2 abitice (IS7 i AG8 3rd Eye) i svojedobno Abit je bio doista najbolji za intel...tako da kuzim zasto imas toliko povjerenja u njega...tj. i ja sam imao i jos uvijek se nadam da ce se abit vratiti na stare staze...

Sto se intela tice nikad nije napravio nesto revolucionarno, ali uglavnom kroz vrijeme uz intel se povezuje pojam kvalitete i stabilnosti kojeg je stekao...jedino se prije nije moglo overclockirat s njim te je to ostavljalo veliki prazan prostor Abitu i Asusu.

Citiraj:
P5B je istina izbačena nabrzinu kao i velika većina ploča danas. Nekad se malo više obzira uzimalo oko kompatibilnosti i problema koje ploča radi s određenim komponentama.
nazalost, tocno je sto kazes...sve je vise traljavo izvedenih proizvoda...

na kraju krajeva...kao sto sam par redaka gore naveo, uz sve kvalitete koje su Intelove ploce dosad imale sad su dodali i taj dugo ocekivani OC i doista ne vidim razloga zasto ovu plocu ne bih mogao nazvati vrhom ponude ploca za core 2 duo...ploca zaista vrijedi i jako sam zadovoljan s njom...konacno i intel ima pravog konja za trku.

A sto se Abita tice...u zadnje su vrijeme pali, a sad se ponovo vracaju...nadam se da ce se ponovno vratiti u vrh...

sto se tice ovog rezultata s aw9d, lijepo...ali nazalost jos uvijek ima jednostavno puno previše negativnih kritika na racun ove sveukupno vrlo dobre ploce...

jos to nije to...treba jos vremena

Ph03n1x je offline   Reply With Quote