Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Svi su se ulovili te kutije, ali nakon prvog loseg dojma da plocu dobijes bez kutije, ipak je najvaznije od svega ono da dobijes postenu plocu koja je pouzdana i radi kako je zamisljeno.  Pitanje je vremena da li ce se Bad Axe pokazati kao takvom, nadam se da hoce. Btw, prednost Bad Axe-ice na AW9D-max (po meni):
1 PCI vise
1 PCI-E vise
Bolji layout
Legacy portovi
To sto je Intelica
Steta sto Abit nema ploce po mom ukusu, nakon IS7-E i IC7-MAX3 nadao sam se da cu i sa LGA775 ostat vjeran Abit-u, ali jednostavno vise nemaju ploca s kojima bih bio zadovoljan : hitthewa
|
Prvo da imam E6300 ja nebi uzeo ni bad axe ni Aw9D nego bi uzeo P5B ili neku gigabyticu. Dalje to šta ima 1 PCI utor to je neoprostivo stvarno ali sve ostalo je na svom mjestu. Ti i sam znaš da vjerovatno nikad nećeš iskoristi 3 PCI-E utora a velika je mogućnost da nećeš ni 2

Ja više imam povjerenja u ABIT nego u intel. Kad je intel među pločama napravio nešto revolucionarno

NIKAD. A kad je ABIT.... IC7 serija je nešto najveće među pločama. Imao sam i IC7 i IC7 max3. To su ploče savršene. top preformase uz vrhunsku stabilnost i kompatibilnost. Stvarno ta ploča mi nikad nije radila neočekivane probleme. P5B je istina izbačena nabrzinu kao i velika većina ploča danas. Nekad se malo više obzira uzimalo oko kompatibilnosti i problema koje ploča radi s određenim komponentama. Ali šta je tu je:
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=138514 mislim da ga dalje koči procesor ili hlađenje. ali i ovo je pošten rezultat za 975X.