Citiraj:
Autor Ph03n1x
istina...al cuj usporedivao sam rezultate...sa FSB 470 na Badaxe2 napravim isti score u super pi 1m kao i sa bivsom DS4 na 490FSB.
Primjetna razlika...a inace ova ploca je kao stvorena za E6600...
|
To je cista odlika i975 cipseta.U SPi-u mali je brzi od mladjeg brata, htijeli mi to ili ne.Pogledaj trenutni WR u SPi.Manji takt od rekorda u MHz a bolje vrijeme.Hmm, nis novo.
Citiraj:
Autor Ph03n1x
Siguran? Sa stock coolerom sam hladio E6300 na 1.5125V (suludo)...proc se jako grijao tako da mi se vise puta srusio sistem...onda sam mu dao 15 min da se ohladi, otvorio prozor tak da je u sobi bilo oko 10 stupnjeva i tek onda sam uspio odvrtjet Pi 1M na 470FSB
vjerujem da ce ici na 480fsb kad stavim sonic na proc i hr05 na northbridge
|
Prilicno, barem kako sam napisao.Hladjenje ploce!!!Proc je drugi par rukavica.Bez sumnja da ce se bolje osjecati pod sonicom.Jos ako nema problema sa IHS-om.Pheww!
Trenutno mislim da je s njom, potpuno stock opremljenom, dakle bez ikakvih modova max bio bas oko 480, tak da...Volio bi da nas sve iznenadis
Citiraj:
Autor Ph03n1x
a tolki fanatik da idem radit modove po ovak skupoj ploci nisam, i to nikad necu napravit. kaj mi u zivotu znaci kaj bum dobil 5-10 Mhz na FSB a riskiral zivot ploce? iskreno uopce mi ne pada na pamet
|
Iskreno znam nekog ko bi, a i tebi je poznat.