View Single Post
Staro 25.12.2006., 21:03   #249
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Nisi ih vidio zato što to je to nemoguće. Meni jedino ide na živce kad ljudi koji zapravo žele igrat čistu dmg klasu ne igraju spomenute klase već odaberu hibrid i onda ne znaju igrat hibridnu klasu kako treba.

A što se tiče warrior kao tenka...da, možeš ga zamjenit u 5manu, eventualno i u 10manu, ali u pravom raidu samo warrior može dovoljno dobro držat aggro na jednoj meti.
Slažem se,treba dugoročno razmišljati kod biranja klase...ja sam lv26 dwarf warr,i ne bi nikad uzimao nijednu drugu,prešao sam DM nekoliko puta,i SFK dva puta..sad namjeravam posjetiti od instanci Razorfen K. da malo i to probam..Gnomeregan mi je zadavao dosta problema,prvenstveno zbog ekipe koja je uglavnom loše balansirani priest,koji umjesto da heala - tuče..druid, koji ne znam uopće šta radi tamo,pretvori se u medvjeda i tanka uz mene,i neki polupismeni mage,koji baca fireballove..i sve se svede ukratko na to da ja zalijepim charge,i cijeli arsenal move-ova,a ovi prodaju zjake i eventualno ako se sjete me malkice zahilaju..ali kako rekoh,treba znati izabrati..

Baš se idem logati sad,možda taj Gnomeregan riješiti..zna li netko,Beren,ti možda...idealan balans za taj instance? U 5man squadu? Ja sam lv26 warr..imaš kakav prijedlog dalje? Koga uzimati?
thedream je offline   Reply With Quote