View Single Post
Staro 25.12.2006., 02:27   #1
animATrIx
Premium
Moj komp

animATrIx's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
AXP2400+ AQYHA smrc

prije tjedan dana isao bratu promjeniti cooler na procu, bio neki arctic coolingov jeftinjak, i ja idem stavljati TT volcano 10, nije mi nista bilo sumnjivo osim sto sam nakon par pokusaja uspio zakaciti cooler za socket, upalio sam pc i sve radi samo sto nece dati sliku na monitoru, cijeli pc sam rastavio, sve kombinacije napravio osim sto se nisam sjetio proca, jer tesko je pokidat proc, i sad veceras se sjetim oc potencijala tog proca i stavim na svoju plocu da provjerim super pi, sve stavim kak spada i upalim, i ono nema slike, meni mrak na oci...: bonker2
kad sam poblize pogledao proc, na jednom rubu jezgre se vidi kao mali odlomljeni komadic, nema ni 1mm, posto znam da bi proc trebao jos uvijek raditi zanima me u cem je problem, imam durona 750 kojem sam neznanjem unistio sve rubove jezgre i jos uvijek radi, a ovo bi bilo glupo da ne radi... btw proc je bio sav izljepljen sa pastom, bilo je i po kondicima sto stoje pored jezgre... ocistio sam ga pa cu sutra provjeriti jel radi... btw naj oc sto sam izvukao na tom procu je 2.7ghz, a nemam nijednu sliku iz super pi : hitthewa
http://img206.imageshack.us/img206/6345/pcjs6.jpg
animATrIx je offline   Reply With Quote