Citiraj:
Originally posted by Kova
Svrtane nije ni blizu 10 000 kn ! U biti, komp. je trebao doći 5 000, ali sam dobio 3 000, dakle oko 8 000.
Huh, s tobom nikako na zelenu granu.
Svrtane ja sve svoje želje koje imam ostvarim, htio sam kompjuter kakav imam, radio sam za njega, kupio sam si ga. Znam šta imam, i ...
Ti si očito ljubomoran, ja neznam gdje ti pare trošiš ?!
Ja skupljam i kupim za ono za šta skupljam, bilo da je to bicikl, linija, komp. ili faks...
I molio bih te da jednom zauvijek to okončamo, jer fakat neznaš ti još dosta toga, pa bih molio da sada kako je ostane.
|
ja nisam mislio nista lose..samo da jako volis samog sebe...
ja trosim pare na ovisnosti(vjeruj rovinj i proizvodjaci kave dobro zive na meni) i zene (komada 1 zapravo)..
i nije mi jasno zasto si shvatio da sam ljubomoran ili stogod..
ti si stari moj u svom postu zaboravio napisati jedan detalj "tatini sinovi"..jer razlika je kad ja zaradim 50.000kn i kupim komp za te pare i kad neko skupi 15.000kn i kupi komp od tatinih para...na taj dio sam apelirao i zezao da li ces shvatiti gresku u koracima
a moje cijelo drustvo je vise manje kupilo sam komp...jedan frend je poluiznimka posto mu stari donese djelova..i da ja sam alergican na takve...ne ljubomoran nego alergican...ne govorim o ljudima koji skupljaju dzeparac od staraca pa u tri godine skupe i kupe nego o onima koji kazu "JA BI" i to se odmah pojavi