View Single Post
Staro 08.10.2003., 13:45   #26
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Kova
Svrtane nije ni blizu 10 000 kn ! U biti, komp. je trebao doći 5 000, ali sam dobio 3 000, dakle oko 8 000.

Huh, s tobom nikako na zelenu granu.

Svrtane ja sve svoje želje koje imam ostvarim, htio sam kompjuter kakav imam, radio sam za njega, kupio sam si ga. Znam šta imam, i ...

Ti si očito ljubomoran, ja neznam gdje ti pare trošiš ?!

Ja skupljam i kupim za ono za šta skupljam, bilo da je to bicikl, linija, komp. ili faks...

I molio bih te da jednom zauvijek to okončamo, jer fakat neznaš ti još dosta toga, pa bih molio da sada kako je ostane.
ja nisam mislio nista lose..samo da jako volis samog sebe...

ja trosim pare na ovisnosti(vjeruj rovinj i proizvodjaci kave dobro zive na meni) i zene (komada 1 zapravo)..

i nije mi jasno zasto si shvatio da sam ljubomoran ili stogod..

ti si stari moj u svom postu zaboravio napisati jedan detalj "tatini sinovi"..jer razlika je kad ja zaradim 50.000kn i kupim komp za te pare i kad neko skupi 15.000kn i kupi komp od tatinih para...na taj dio sam apelirao i zezao da li ces shvatiti gresku u koracima

a moje cijelo drustvo je vise manje kupilo sam komp...jedan frend je poluiznimka posto mu stari donese djelova..i da ja sam alergican na takve...ne ljubomoran nego alergican...ne govorim o ljudima koji skupljaju dzeparac od staraca pa u tri godine skupe i kupe nego o onima koji kazu "JA BI" i to se odmah pojavi
msvrtan je offline   Reply With Quote