View Single Post
Staro 24.12.2006., 00:58   #240
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
flare, skroz ti je los ovaj pristup i svaka klasa ima 3 "drva" koje moze popuniti talentima i igrati jako dobro na vise nacina
nisam bas siguran da svaka klasa moze igrati na 3 nacina. Npr rogue ima sword ili dagger style (ok, fist i mace, ali je isto sranje ko sword). Iako ja npr forsiram subtlety roguea, i stvarno zalim sto nemam vremena za wow od 2.0 da isprobam Cheat Death koji zvuci odlicno, ipak to nije nista drukciji stil igre. Rogue se uvijek svodi na SS ili BS, pa slice and dice ili evi. Sad smo dobili mutilate, ljudi koriste jos i hemo, ali opet je to isti crap. nema puno kombiniranja, nema puno razlike.

Mage je vec malo drugacija prica, jer frost mage ima vrlo dobar crowd control i njegov nacin igranja nije burst damage kao kod fire maga. U post lvl 60 dodje ti na isto, ti si tamo da radis dmg, a sad dal ces spammat FireB ili FrostB nije razlika u razmisljanju.

Warlock - same shit. dilas dmg i ne brines za nista drugo. Neovisno o buildu.

Hunter - again same, BM ili Markmanship, ovisno jesi li PvP ili PvE orijentiran, ali ti je stil igre vise manje isti.

Zapravo su po meni jedine prave hibrid klase shaman, druid, priest i paladin.

Shadow priest moze biti vrlo koristan u raidu kao potpora lockovima, a sa novim abilityem s kojim daje manu priest moze hilati i puniti manu party memberima. Ja sam recimo bio discipline priest do lvl 44, tada mi je dopizdilo solirat i ubijat mobove sa wandom (iako su popravili malo smite nije to to). I igrajuci shadow priesta sam promijenio misljenje o njima. Mogu odrzati bilo koji 5 man party na zivotu, cak i kada rushaju. Istina da mi ponekad pred kraj boss fighta zna faliti mane, ali nije to nista sto jedan vampiric touch ili mana pot ne mogu rijesit.

Anyway, ja osobno sam bio dosta razocaran malim razlikama u stilu igre za vecinu klasa (jezi ga kad su mi prve dvije bile mage i rog) i malom dozom RPG-a. Na zalost, ono sto Blizz, a i vecina ljudi koja igra WoW, misli kad kaze RPG je "imas experience i dizes levele"... just for the sake of argument, moj najdrazi RPG sustav uopce nije imao experience i levele... ali nevermind, nadam se da cu pozivjet dovoljno dugo da vidim AI koji moze zamijenit dobrog DM-a
Elven je offline   Reply With Quote