Kad smo banana država. Pa općenito sve malo ozbiljnije komponente moraš čekat ko ozebli sunce ako i dođu. Zato sam ja i uzeo BX2 iako još nemam proc i grafičku... zato kaj ne znam kad bu opet došla kad se rasproda. 680i ploča nema ni za lijek iako se već prodaju skoro 2 meseca.
Htio sam uzeti u Ve-milu 8800GTX od Gainwarda... nažalost kako to biva dok je meni sjela plaća, oni su je već prodali. I pitam ja može li se naručit, a oni meni da bu mi javili. I fakat, nazovu me i vele da je ne namjeravaju tako skoro naručivati, ali mi nude POW... e pa da hoću POW onda bi ga i kupio. Mislim, osoblju svaka čast... fakat su me nazvali i obavijestili i sve kaj je u njihovoj domeni to su vjerujem i napravili, fakat nemam ni jedne zamjerke na njih koji se maksimalno trude... pogotovo tehnička podrška kojoj skidam kapu, ali ako ovlašteni zastupnik za Gainward (a na Gainwardovoj stranici su navedeni kao takvi zajedno s HG spotom) ne može naručit karticu pa makar da ostavim i neku kaparu onda fakat ne kužim...
Uffff.... sorry na offtopicu, ali moral sam se istresti. Nekad imam dojam da slažem space shuttle, a ne tek nešto iznadprosječni komp.