Ja sam danas izgubio skoro cijeli faking dan na je***no poliranje!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
I znate sto sam dobio?? Kitu u zube...
Take 1.)
Prvo sam isao trik s glinamolom...skinuo jucer proc, otisnuo ga, opet vratio nazad...cekao do danas da se glinamol osusi, isao ispolirat, kad kita, puknuo glinamol, jer to i nije bas nesto tvrdo bilo....
Take 2.)
Uzmem vodbrusni papir granulacije 1000 i 1200 i brusim rubove....brusim....i jos uvijek brusim i sto dobijem...pogadate KITU....
Take 3.)
Sad sam vec zivcan...vec koji sat se zahebavam s svim zbog nicega....
Uzmem dremel, nataknem na njega vodobrusni papir 1200 i na 15k rpm-a i brusim...brusim....brusim.....i faking bazu jednostavno ne mozes izbrusit u krivo....NE IDE!!!!
Take 4.) unistavanje baze i finish....
Uzeo sam nekakv ful grubi brusni papir, jer mi je dopizdilo vise sve i isao sam ispolirat bazu i naravno da sam previse zarezao i poprilicno je unistio....
Ali da sam je bar izbrusio kako spada...NE...NEMA SANSE...
I na kraju mi je preostalo samo jos poravnat sve opet 1200-tkom, koliko toliko da normalno izgleda i sa pastom za poliranje....
I upalim komp...i vidi vraga smanjila se razlika izmedu core temp i cpu temp za 2st....jupi...jos uvijek je 13 st. faking razlike....
Popizdio sam, izivcirao se, bazu unistio i dobio NISTA...
Nek crkne gad ako mu se crkava....boli me k....
Zakljucak: nemojte se trudit ni gubit vrijeme, nema spasa...: nono :