View Single Post
Staro 23.12.2006., 03:52   #56
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Evo krenio sam sa raspakiravanjem kutija i ovako na prvu ovaj cooler me je dosta impresionirao.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...14651074013337

Sličnost sa zalmanom je očita, stavio sam ga onako malo za probu na matičnu bez ikakve montaže ( Gigabyte 965P-S3 ) i cooler ljepo pristaje te zahvaća dosta veliki dio oko socketa. Northbrige je do pola "zahvaćen" sa njim te svi mofseti i kondezatori oko socketa.
Za razliku od zalmana pera su mu dosta deblja i nisu tako zbijena što će svakako olakšati ćišćenje prašine koja mi se kod zalmana redovito svakih mjesec dana poprilično nakupljala.
Malo sam ga spoijo na ovaj komp da ga čujem i mogu reći da sam zadovoljan. Vrti se oko 1700rpm u punoj snazi i skoro da je nečujan. Nema svoj kontroler brzine što je prava šteta jer kad sam ga priključio na Aerogate II i malo smanjio na 1400rpm, cooler je stvarno nečujan.

Baza odlična, ravna je te naravno bakrena no izostao je onaj visoki sjaj kao u zalmana. U svakom slučaju vrlo zanimljivo riješenje naspram Zalmana 7000B koji sa dodatnim kit-om od 25kn može ići na s775. Tko ima neki svoj kontroler ovo je 60-tak kunića jeftinije rješenje koje nebi trebalo zaostajati za perfomansama Zalmana 7000B te u svakom slučaju lakše održavanje.

Više o samom cooleru kad ga upogonim te vidim kakve su temperature.
stuc je offline   Reply With Quote