Citiraj:
Autor Demon Hunter
Opet, sve ovisi o samom igraču. Naletiš na nekog lošeg playera i pojedeš ga za doručak. Mislim, ja sam na lvl43 ubio 49 Paladina (to je bilo prije 2.0 patcha) : bonker :
I strane su podjednako jake, pošto su iste klase na obje (izuzev Shaman/Paladin razlike). Razlika je u igračima, kao što je Paske rekao.
|
Thanks

,ma ja sam zabio lv49 tauren warriora gore u Stonetalon peaku,naletio na elite dryade i ja im malo pomogao kojim chargeom i rendom..i odeee..respawn frajeru..

,meni honor..
Ma to mi se učinilo tako za hordu,jer svaki put kad naletim na njih,ili solo ili sa ekipom,pometu nas..ima stvarno noob-ova i na jako visokim levelima..tipa 30+..on se meni ide tući sa priestom umjesto da me heala..pa hebem ti..a meni critical preko 250 na lv26: axeman : ...
Odo igrati..moram u Deadminese..probao sam jučer nekoliko puta,dođem do glavnog na onom brodu,i zabije me..isto kako rekoh..sve mulce pokupim lv16 nadobudne..i onda se sam završim šorat sa tri roguea..mrak..jedan me ubija sprijeda,a druga dvojica me zakolju sa leđa...jupiii...