21.12.2006., 23:26
|
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor bobe
vidim da je ovdje burno: suicide
@Skorn, lijepo poslušaj kako ti kažu i drugi te uzmi Kingmaxa ddr667 ili Crucial Ballistix ddr667 u najboljem slučaju
možda se pitaš zašto, pa zato jer nema šanse da iskoristiš memu koja ide debelo preko 1000Mhz, npr, E6600 bi pri tome radio na 500*9=4500mhz, a to bez extremnih modova na ploči kao i hlađenja nema šanse da postigneš.
i što je najvažnije, za toliki OC ti treba jako dobar primjerak E6600, što bi se reklo ručno probran, a na takvog mislim da nema šanse da više nabasaš kod nas, ako ih je upće i bilo...
eto toliko od mene: hello2 :
btw, čitao sam, zbilja više ne znam koja stranica, da su na Dominatorima@800Mhz (ovi u Linksu) ručno probrani D9gmh ćipovi, nisam siguran da li to stoji budući da vlada nestašica Microna, ali eto za informaciju
|
Nije baš točno jer ploče imaju drugačije ratio-e.
Npr. meni na Abitu je klasični 1:1 najniži, ali ima opcija da se množitelj podigne, pa onda može raditi mema na ddr800 pri 266mhz FSB, što na 450fsb-a daje 1350 MHz, a to je naravno nemoguće za današnju memoriju.
No istina je da je suludo davati velike novce za "premium" memoriju.
Druga stvar je kad bi bilo kupiti Crucial 667 za nekoliko desetaka kn više nego klasični kingmax, ali nažalost još nije stigao kod nas.
|
|