Bas sam hvalio kako NEC snima na sve bez problema, ali sam i ja naletio na te spomenute traxice, koje su nakon snimanja bile necitljive, i to od spindla u kojem je bilo 10 kom. prvih 4 je snimljeno bez problema, a ostalih 6. necitljivo.
Ali najzanimljivije je to, sto sam imao 3 spindla tih traxica=30kom. ( jedan dio cd-a je od frenda pa mu przim kako mu sto zatreba) i jos 4 identicna traxdatina DVD-R medija u kutijama.
Naravno vec pogdjas samo onih 6 vec spomenutih DVD-a je bilo necitljivo, dok s ostalim nije bilo problema, svih 6 bilo je iz iste serije (kod ona 4 uspjesno sprzena nisam mogao pogledati ser. br. iz jednostavnog razloga jer sam przio malo iz kutija malo iz svojih spindlova, malo iz frendovih, malo drugih proizvodjaca, pa vise nisam znao koja su to ta 4

...testirao sam NEC-a).
Uglavnom ja tu necitljivost pripisujem skart DVD-R traxdatinim medijima, koje je najvjerojatnije trebalo zaprziti na 1X, jer bas sam jucer zaprzio jos 2kom i nema frke (sve snimam s verifikacijom, i sve je przeno na 2x).
Nakon sto sam przio na sve DVD medije kojih sam se dokopao odlucio sam koristiti traxice ,ali DVD+R koje su 2kn skuplje.
p.s. onaj spindl u kojem je 6/10 traxica baceno u smece kupljen je u tehnomaxu, ostali ne...izgleda da je to bas skart serija.