18.12.2006., 19:16
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor Jerry
Odnio sam frendu DFI LP NF3 u Viroviticu i kada sam dosao skuzili smo da je gore prastari BIOS koji ne prepoznaje 90nm E6 Semprone. Nazvali lika koji ima servis mobitela, donijeli plocu i BIOS i za 20ak min je sve bilo gotovo!
|
Jesi gledao kako je fleshao bios sa programatorom ili si mu dao pa si sacekao? Samo pitam jer,ako ides malo po Zagrebu,probaj od servisa do servisa i pitaj ko ima programator za PLCC chipove za maticne ploce  Vjerojatno si potrefio
Citiraj:
Autor Nebbo
Evo i ishoda:
Nabavio istu maticnu plocu, isti utori, sve ok... i na kraju se ispostavilo da je moj BIOS sasvim ok, odnosno, kada stavim svoj BIOS u njegovu konfu, komp se normalno boot-a. Na mojoj ploci ne radi ni njegov ni moj BIOS, sto znaci da je ploca partila...
Nije mi jasno od cega? I to odjednom... a nema nikakvih tragova koji bi dali naslutiti nekakav fizicki kvar...
Moje vjerojatno finalno pitanje: Jel postoji jos ista sta bi mogao probati da maticna proradi?
I koji su razlozi da maticna jednostavno rikne?!? Nije klokana, napajanje odlicno, komp nije mrdan, drndan... sta jednostavno vrisne i to je to?
Uglavnom, hvala vam na pomoci... zbilja ste super forum...
sad se moram bacit na kupovinu maticne (ako netko ima ABIT NF7 za neke male pare... 
|
Nema druge nego kupit drugu plocu. Ako nije bios u pitanju onda je 100% gecrkt. Ti ti je normalno za Epoxice ,pogotovo za ove 8rda3+. Crklo ih je mali milijun u kratkom vremenu. Hebiga 
|
|
|