Ništa, što god probao, neće radit i gotovo. Uvijek ista sranja budu...

Imam image u kojem nisam ništa instalirao što je vezano za grafu pa njega vraćam i isprobavam. Probao pustit da instalira sve sa CD-a, ista stvar. Zatim vratio image, instalirao ovo što se nudi na netu i onim redom kojim je ATI propisao, opet ništa. I to nisam jednom instalirao nego već sigurno deset puta i UVIJEK se isti problemi događaju. Više stvarno ne znam šta radit...
Možda da još probam kod nekog drugog ubost karticu ili na svježe Windowse instalirat, pojma nemam... Platit nešto tolike pare, ne dobit daljinski i onda me još za*ebava softver...
EDIT: Evo sredio sam nekako da barem slika ne staje dok gledam/snimam. Sad sam za probu snimio oko sat vremena TV programa. Na početku je slika skoro pa savršena, ali kako ide prema kraju, sve više i više zapinje do negledljivosti uz popratne artefakte kompresije. Napominjem, CPU usage je za cijelo vrijeme snimanja varirao oko 15-20%, particija na koju snimam je čista.
Kako sad to riješiti? Ajde barem sam napravio korak naprijed, ali još uvijek to nije to.
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.12.2006. u 02:16.