View Single Post
Staro 16.12.2006., 13:41   #6
yaya
Guest

tools-->internet options--->connections..LAN SETTINGS i tamo ti kvacica mora biti samo na automaticly detect settings...i to bi trebalo biti to...s tim da ti komp A mora biti spojen cijelo vrijeme na NET dok to podesavas ..hajde probaj pa javi kako je proslo..
sve sam podesila i nije mi to proslo, moram li napravit neku malu internet connetion na 2 kompu?-->
Citiraj:
Autor walbandon Pregled postova
da, na taj nacin ti komp A koji ima net mora biti ukljucen da bi komp B mogao imati net...ako ti ne prodje automatski, rucno si postavis IP adrese npr 192.168.0.1 na A kom, a na B komp 192.168.0.2 te na kompu B "default gateway stavis IP adresu A kompa, tj 192.168.0.1 ..i internet explorer-->tools-->internet options--->connections..LAN SETTINGS i tamo ti kvacica mora biti samo na automaticly detect settings...i to bi trebalo biti to...s tim da ti komp A mora biti spojen cijelo vrijeme na NET dok to podesavas ..hajde probaj pa javi kako je proslo..
sve sam podesila i nije mi to proslo, moram li napravit neku malu internet connetion na 2 kompu?
  Reply With Quote