View Single Post
Staro 14.12.2006., 11:12   #24
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
..jednostavno oduševljen, nisam mogao vjerovat, no sam sebi obično ne darujem ništa (koja je to fora uopće?)...
Čuj, kod mene ti je i rođendan tu negdje pa se onda počastim za oboje. Već sam prestar da bi vjerovao u Deda Mraza pa od njega rijetko kaj dobijem (osim 2 i pol pari čarapa ).
Citiraj:
Autor fleks
Imam ti ja te ray banice. Ne nosim to vise. Mislis na one sa velkim staklima, zelena stakla, tanki zlatni/srebrni okvir. Polarizirane?
Aj ti meni reci kolko uopče kostaju?
Znam da sam ja dao za one nove ljetos oko 1500kn. One plastične, sportske. Pa mi je malo cudno da su ove ''retro'' nesto skuplje?!?
Da, mislim na policajke (točno kak si ih opisao). One bez te polarizacije 1300, sa 1900kn

Sada sam tek videl da je u linksu ovu subotu neka akcija, moža i MP3 neki padne. Ali glupo mi je više trošit na te gađete, ali ako ništa drugo - da Božić ne prođe bez darova

EDIT:
@ the dream
Puno . Još meni ženskica tupi kak su to novi modeli, dvehiljadešesta kolekcija. Ja reko, imaš neke starije kolekcije (brijem da se naočale te nisu promjenile od 75`kad ih je moj stari kupio). Ne, kao sve prodano...E pa 1900 ćuna nedam, da me je***.

Brijem da Jelc ima takve (zelene sa zlatnim ili srebrnim okvirom). To su mi ono, naočalice za - ljeto na vidiku, vožnja u kabriju, vjetar u kosi i pičiš prema moru.