View Single Post
Staro 13.12.2006., 21:43   #201
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ajmo ne pretjerivati

Nije upgrade servera svaki dan, a bilo je za ocekivati da kada postave patch od 700 MB da ce biti izvjesnih problema sa serverima. Npr. na Vashju nije uopce bilo NPC-a. Svatko ko je ikada probao ugpradeati bilo kakav sistem, od web servera, email servera do bilo ceg komliciranijeg (poput igre sa 7 milijuna pretplatnika) zna da nijedan upgrade ne moze proci bez neocekivanih posljedica.

A sto se tice velicine patcha, ona je isto ocekivana i svakako dobro dosla jer mislim da bi svatko od nas se radje mucio sa 700mb patchem (btw moze ga skinuti samo jedan od tvojih prijatelja i snimiti ga na CD ili ga mozes skinuti u skoli na faksu...) i onda uzivao u blagodatima nove PvP arene i novih talenata, nego da ne moramo nista skidati i da nemamo novi content

I samo da znate, zavidim vam ko cuckima jer ja tu rintam i nemam vremena za gejmat, mozda ulovim nesto vremena za vikend, a do tad puno srece u gladijatorskim borbama hehe
I da je 2gb patch..skinuo bi ga..meni je postalo super lv22,šta će tek biti na lv40,pa 55-60..: sweating ,ne kužim se toliko u patcheve..i te razlike detaljno uopće i ne čitam,zabrijao sam na šoru opasno..zaletim se u horde territory i napucam jedno 30 likova svi lv10-15 ...pravi sam debeljak dwarf... uživancija..
thedream je offline   Reply With Quote