View Single Post
Staro 13.12.2006., 13:18   #1
Link
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Problemi tijekom igranja...

Prvo mi se dogadalo ovo:
Prvo mi se nekad nakon paljenja igre i nakon igranja nekoliko trenutaka znao zalediti ekran i na ekranu pojaviti "prekrasne" sivo-crne debele titrajuce linije. Onda bi restartao komp i kad bi opet upalio igru, igrao bi bez problema. Sada sam igrao Just Cause i ovo mi se dogodilo - http://img237.imageshack.us/img237/7900/jcvw2.jpg . Sad idem potrazit neke novije drivere za svoj monitor i graficku. Ima netko nekih ideja il zna zasto bi se to moglo dogadat?

No, nedugo nakon onog prvog problema, opet se javilo isto: Onaj problem sam barem mislio da sam ga sredio...naime, instalirao sam najnovije drajvere za moju graficku. Skinuo sam ih i instalirao. Pokrenuo sam CoD 2, koji mi je isto srao s tim problemom ( zastekao mi je, stala slika i pojavile bi se sivo-crne-zelene titrajuce kockice po ekranu ). Za probu sam pokrenuo igru i presao prvi nivo i sve je radilo OK. No, izgleda da mi je dosao neki opasniji virus na komp ( zapravo ne znam sto se dogodilo, u tom trenutku nisam ja bio za kompom - samo sam cuo da se komp morao restartat i poslije se vise nisu bootali Windowsi - samo bi se pojavio mis, a ostalo je sve bilo crno ), Windowsi mi se nisu mogli dici i formatirao sam hard disk, tako da sam sve morao ponovno instalirat. I skinuo sam opet te drajvere koji su valja pomogli u COD 2 slucaju ranije. Instalirao Company of Heroes. I opet mi se javio isti problem. Poslije mi se pokazalo ovo ( uspio sam zagasit igru bez restarta kompa ) - http://img169.imageshack.us/img169/3416/untitledef2.jpg. U cemu je sad stvar? Javilo mi se i dok sam igrao UT 2004, nakon nekih 20ak minuta. Jedino mi se nije javljao taj problem dok sam igrao Football Managera 2007. Takoder, igrao sam malo i Gothic 3 i nije mi se javljalo to ( nisam bas previse igrao tu igru jel mi se nije dalo... ) A dok ne igram, to ili nesto slicno mi se nikad nije pojavilo. Kako to sredit? Ima netko ideja? Bilo kakvih, pomoc je stvarno potrebna, jel se radi o novom kompu. Mislim kako je graficka neispravna...vi? I jos moram reci da nakon sto bi slika zastekala, a meni se pojavile te sive-crno-zelene titrajuce kockice ( ok, kvadratići ), nakon nekog vremena, monitor bi izgledao ko da se iskljucio i ne bi vise svijetlio indikator zelenim svijetlom, nego narancastim.

Konfiguracija je sljedeca:
Procesor AMD Athlon 64 X2 4200+, dual core, sck AM2
Maticna Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI
Memorija 2x1 GB DDR2 ( 800 MHz ) Kingmax
Graficka Radeon X1650Pro
HDD Maxtor, S-ATA300, 160 GB/8MB/7200rpm
Link je offline   Reply With Quote