View Single Post
Staro 12.12.2006., 17:22   #15
Dalas
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
E ***iga dećki, moram reći da mi nije promaknuo vaš verbalni fajt ali na žalost nisam uspio reagirati jer mi kod kolege na poslu gdje mogu otići na net s njegove 486-ice nije uspjelo postati se. Nije bilo potrebe za svađom, ovako svi gubimo , pogotovo ja. Nego dajte da uz vašu pomoć završimo s ovom temom. Upravo sam o tome pokušao pisati još jutros ali neuspješno, da li mi je potrebno još testirati memoriju (buraz ima dual chanel ploću pa sam mislio odfurati komp kod njega) ili je simptom koji mi se javlja dovoljan da zakljućimo da je ploća uzrok mojim problemima. Evo upravo me zvao buraz pa sam se dogovorio i furam kod njega da provjerim još ovu soluciju pa se javim ćim se vratim. Hvala na angažiranosti i dajte zaboravite na pizdarije nema smisla svađati se bez razloga. Nadam se da ćete ostati aktivni na mojem problemu jer ću još imati za par savjeta.
Pozdrav!

Evo me! Stvar je ista. Buraz ima dvije iste memorije kingmaxove PC 3200 (dual chanel ploća) i javlja istu grešku. Znaći, po mojem skromnom mišljenju, matićna je u banani. Sutra me ćeka vjerovatno susret s mladim nadobudnim informatičarem (ovdje bih se isprićao svoj poštenoj inteligenciji: goood : ) s kojim sam već imao sukob u vezi memorije (otuda dvije razlićite memorije), pa bi me interesiralo da li mi može što podmetnut, kakvu foru da sam ja kriv za nastalu situaciju. Ajde ljudi da završim ovu kakofoniju rastegnulo se na dva tjedna. Junior mi je dosegno fazu: hitthewa. Ako može završne savjete. Još jednom hvala na angažmanu.
Pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: Dalas. 12.12.2006. u 20:05.
Dalas je offline   Reply With Quote