Citiraj:
Autor tomifish2002
kakve veze imaju amd i kingmax? zezaš me? čovjek ima s754 ploču sa 3 slota koja su u bilo kojoj kombinaciji užasno osjetljivi na model mem kontrolera na procu, na bios u računalu, na način izrade pločica (single sided/double sided)
znači očito se neke vrste ploča i memorija ne vole.
ne kažem da je to problem, možda i je ploča neispravna
imao sam prije ga-k8ne i dosta me zezala
|
Ne možeš reći kingmax i amd!!!! Možda određena revizija ili jezgra procesora se ne voli sa određenom serijom kingmax memorija na 433, ali amd i kingmax, nemoj me zezat....
Može biti i do ploče, ali to onda opet nije problem amd-a i kingmaxa, nego određene ploče/biosa i određenog tipa memorije...
Citiraj:
Autor Dalas
Ja kažem da sam u frci a nema me cijeli dan. Zbilja sam u frci, evo sad sam došao doma i odma na forum. Prvo da se zahvalim na angažiranosti oko mog problema. Cijeli dan me proganja misao da li je moguće da su mi nakon flashanja biosa dva keksa memorije od kojih je jedan PC 3200, a drugi PC 3500 koji su uredno radili skoro godinu dana sad poćeli s novom revizijom biosa da se kolju i može li u normalnim uvjetima se uštekati memorija u bilo koji utor ili moraju ići redom, mislim da li bi trebao komp normalno da radi ako je memorija upiknuta u drugi ili treći utor.
Pozdrav
|
Da, trebali bi raditi u koji god ih utor staviš...