Društvo pozdrav!
Evo ja sam friški na forumu još se nisam uklopio pa me nemojte koriti za propuste jer mi je frka. Ima već nekoliko kako me komp zeza. Da ne opisujem šta sam sve poduzeo potrajalo bi. Na kraju, nakon silnih testiranja pokušao sam s flashanjem biosa da bi nakon urednog updejta trebao izaći iz Qflasha i sejvati da bi mi u tom trenutku jednostavno komp rikno. Nakon ponovnog paljenja nije bilo videa a na biperu je javljao zvuk koji je označavao kvar na memoriji. U poćetku sam mislio da sam s***o bios pa sam na forumu našao savjete kako probati napraviti recover biosa. Međutim nakon bezuspješnog pokušaja recovera zadnje što mi je bilo preostalo je da pokušam prčkati s memorijom. Tako da sam na kraju došao do zaključka da su mi utori od memorije riknuli. Imam dva keksa memorije po 512 mb. Oba keksa rade u prvom utoru, a u druga dva ne radi ni jedna. Ćim uštekam u bilo kojoj kombinaciji u drugi i treći utor javlja se već opisani problem. Sad komp uredno radi s jednim keksom memorije (čak mi je flash prihvačen). Da li je imao ko sličan problem i šta da radim, da li da reklamiram matićnu jer mi je još nekih tri mjeseca pod grancijom.
Inaće matićna je gigabytova K8NS a memorije kingmaxove
Unaprijed hvala ipozdrav