E, bok, e!
Bakar bez plexia. Ok. il mozda samo malo plexa, ha
Radijator + vent. Da, ipak djeluje kao pametnije rijesenje nakon par clanaka sa overclockers.com-a.
Bakrene cijevi? Ne. Nije ni bila ideja. Zato onaj dio gore o uvodnicama - to je za plast cijevi... al koje su uvod... ma blablababalalala.... nebitno, bum zmozgal.
Destilirana. Antifriz. OK. Deionizirana voda? Procitah negdje na overclockers, kao da je bolje zbog manje korozije bloka i radovana. E i ako je blok Cu a rade je Al onda +/- ioni od jenog i drugog = hrdzha party u sistemu. Isto info od tamo. Hard core picajzliranje, ha?
Al, dobro to su detalji kaj bum sam prokotrljao okolo pa cu napraviti nesto trece.
Uglavnom, danas sam lutao po gradu, navodno feroterm i petrokov imaju uvodnica, cijevi itd. Ispada da je to oprema koju ljudi koriste za plinske instalacije i centralna grijanja. Da sam to znao ne bi prepadao shkwadroo po auto/poljo/elektro/shverckomerc trgovinama. Bum sutra do petrokova i feroterma. E, i do bauhausa. fala
Gotove stvari? Da, ok, pazi, kuis, mysty, nara i to je ok al ne desava se ovo jer meni
treba h2o cool. Ne, ne. Ni zato kaj ce biti tise (super) ni zbog overclocka (simpa, al ne presudno... hm... dobro, lazem) nego se ovo desava iz zafrkancije na prvom mjestu. I jab da to bude od nule do zadnjeg srafa moje. Nije toliko cilj bitan kolko sam put. Uf?! Zen?!? Nije mi dobro, poceo sam mislit, vrijeme je za jos jedan apaurinchek i pivu...
Ali evo kako ce se ta prica razvijati (znajuci mene) - obilazak grada, ko i sto i kakvo ima? Sa time se radi plan prvi i - ide u smece, plan drugi - super, al se odustane zbog love/vremena. Plan na ledu par mjeseci. Pa onda ponovna revizija dijelova, ideja, spojeva, principa i plan treci. Leeeed debeli. A mozda i puknem i skrpam sve u tjedan dana. Plus-minus koji mjesec. Javim se ak sto slozim sa "gle koliki je moj" slickama.
Fala, bok
P.S. imal jos neko kakvih ducana, radiona i sl di se mogu kupit/istokarit/ukrast dijelovi? Il barem neko zna kaki dobar sex shop??