View Single Post
Staro 05.12.2006., 12:54   #79
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Pak Pregled postova
Sve super i sve za 5 međutim imam problema pri OC. Naime ne ide vise od 594/567 na def naponu. Koristim ATT i zadnje omega drivere. Dakle molio bih Jelca a i ostale koji imaju profile za ovu grafu da mi ih posalju.

Eh da, stavio sam i vf700 alcu na 5v i temp. pri full loadu na 560/560 su GPU 72, Mem 52 i mosfet 70.
Eh
Imaš "problema" pri clockanju a nisi dizao napon
Ja držim GPU na 625 pri 1.2750v
Memu na 600 pri 2.1052v (ustvari sa memom se nisam ni poigrao da vidim koliko mogu smanjiti a da radi stabilno, to sam stavio da budem ziher.)
I to je profil samo za igre.
Pod "normalno" mi radi na 435/555 jer sam bio ljen brisati stari profil od X800XL
Još sam na 940 verziji ATT-a.

Moja ti je preporuka malo poboljšati hlađenje-kod te grafe je dosta bitno strujanje zraka preko pasivnjaka regulatora napajanja a Zalman na 5v baš i nemože napraviti propuh...

Citiraj:
Autor Mikeyy
Nakon testiranja nekoliko software-a (SageTV, BeyondTV, PowerCinema, ChrisTV) vratio sam se na originalni ATI media center.
SageTV ne želi raditi sa AIW, BeyondTv se više ni nesjećam zašto sam izbrisao, PowerCinema je jako spor, treba vječnost dok prebaci program, a i imao sam problema sa zvukom, isprekidan je bio. ChrisTV je još bio i najbolji, jedina mana mu je bila što je zvuk bio loš (ko na PowerCinema), al to se valjda da nekako popraviti.
Na kraju ATI media centar radi najbolje sa tom grafičkom, iako mu fali puno opcija (npr. namještanje programa preko frekvencije - kablovska).
Najgore je kad ideš isprobavati više programa pa na kraju ne znaš da li te prog je*e ili se nekaj poklalo

Problem je u tome kaj su od unazad 5-6 revizija drivera genijalci napravili da se zvuk šalje preko PCI sabirnice.
Prije se moglo birati.
Ista je stvar sa TOD-om, u starijim verzijama MMC-a si mogao isključiti da ti ne rošta po hardu non-stop.
Sad ne možeš ni to.
Može se isključiti u registryu ali se opet uključi čim koristiš daljinac (i nema teletexta dok je TOD isključen): bonker2

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote