eto uzeo sam dve , ali jedne sam se rješio...
da pomiognem potencijalnim kupcima koji premišljaju, o NV 7600GT koja je u cjenovnoj klasi...
kartica po defaultu radi čak 7250-7300 2005 čmarkova( na istom stroju 7600GT @ 600/800 jedva nariva 6700 !!! u defaultu 6200...) , i ono što je mene oduševilo, igre ne trzaju zbog nepoznatih razloga...
može biti da je to poboljšanje i rezultatat mnogo ozbiljnije ploče sa ATI 3200 čipsetom za razliku od NV NF4-5 smeča...
prvo što je iznenađenje je da sve radi bez ikakvih trzanja 1600×1200@60Hz
drugo što jednostavno radi i sa svim uključenim fičr-ima...
isprobao sam sve igre koje igram i jednostavno osim COD2 sve leti na max ...(dotična šteka i na 640×480...razlog nepoznat, ne da šteka, ali nije fluidno pomicanje, možda je čak i greška igre jer i 1950XT je štekala na isti način)
uglavnom za cjenu malo preko 1100kn ovo je odlična kartica čiji je problem jedino hladnjak koji kao da su "dječica" slagala...
bučan na preko 70% kao da poleće boing, a učinkovitost ravna nuli...tako nešto ne znam kako opće nekome može pasti na pamet da napravi...
to je jedino loše...
OC je po Catalysu max do 621/770 MHz što nije problem za dalje ima drugih stvari
isprobao sam i dignuto, i stvarno nema neke razlike...u 3D Marku jedva da se vidi...7450 bodova....
ako je netko u dvoumici da ubode dobru kartu , a opet i jeftinu...slobodno neka razmisli o ovoj...
po mojem odnos uloženo-dobiveno je best buy
7900GS nije u toj cjeni, no nije ni mnogo bolja ako se glada da i ova svoj posao radi dobro