Tema: Coolers
View Single Post
Staro 04.12.2006., 02:08   #79
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Da se malo vratim na sonic tower.
Uglavnom pisete da bi trebalo polirati bazu, jer ocito nije glatka, ali s druge strane gledano veliko je pitanje moze li se rucno izbrusiti i ispolirati baza da bude potpuno ravna???
Kod novog ST baza je lagano izbrazdana, ali laganim nanosenjem paste se sve rupe popunjavaju, pa kad sjedne na proc preko cijele povrsine dolazi do kontakta izmedju bakrenih "vrhova" baze coolera i procesora izmedju kojih je pasta.
Kod rucnog poliranja i brusenja finim vodobrusnim papirom postoji mogucnost da baza postane konkavna, a jos i vise konveksna.
Ja sam prije neki dan stavio ST i zadovoljan sam, jer mi je temp spustio za 6-8°C. Proc je sirotinja, ali sam isao na ST jer pase skoro na sve sock. koji su danas prisutni.

Ispravite me ako grijesim, pa cu kod promjene proc. ispolirati bazu.

Edit: postavljanje na s478 je prava umjetnost : cheers2 . Srafi koje sam dobil sa ST su prekratki, pa sam ubacio malo dulje.

kad sam ja bio mladi , spustao sam glavu od tomosa automatica, uglavnom uzmes taj fini vodobrusni papir i stavis ga na staklo koje bi samo po sebi trebalo biti ravno, i onda trljas do iznemoglosti. meni je upalilo, glava nije pustala, sad sta ce biti sa coolerom neznam ali trebalo bi funkcionirati