View Single Post
Staro 03.12.2006., 12:42   #248
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
To nisu kucni ljubimci.
Zbog čega?On je moj ljubimac,kući je...dakle kućni ljubimac Neznam zašto ih se toliko ljudi plaši,zašto ih toliko ljudi ne voli,to su predivne živine,mi ljudi smo puno okrutniji,opasniji i agresivniji prema prirodnom svijetu,ugrožavamo staništa mnogih živih bića koji ni krivi ni dužni bivaju ubijenima,jer su branili vlastita staništa.Tarantule,i ostala slična bića nisu ljudožderi i ne ganjaju ljude s ciljem da ih ugrizu,ubiju...to rade ljudi,jadne se životinje samo brane!!!!!

Mislite da se takva bića ne boje ljudi?Da,boje se,u neusporedivo većoj mjeri,uostalom,zašto moramo sve dirat i sve ugrožavat,po cijelom svijetu svugdje nos zabadat?Sigurno je da nismo inferiorni i da postoje vrste koje nas samo tako usmrte,ali to tako mora bit,prirodna ravnoteža mora postojat,iako je sada apsolutno nema,čoban uzme pušku i ubije : baad :

Ne diraj kao što mnoga bića ne diraju nas,zamislite da nas svi medvjedi,vukovi,pauci,zmije,vrane,supovi,ribe itd itd krenu napadat,jer nas se boje?!A boje nas se,ali nas ne diraju,strahopoštovanje i međusobno poštovanje mora postojat,svi smo važni jedni drugima,samo neznam kome su važni ljudi osim sami sebi...