Mislim da je subject puno toga, ako ne i SVE, rekao.. dakle dok ustekavam antenu u TV karticu, pri dodiru onog vanjskog dijela konektora sa kucistem dobivam iskre.. ako slucajno ja dodirujem kuciste i u isto vrijeme tu antenu (sa drugom rukom) onda me trese struja... jako mala ali opet trese..tj. osjecam ono peckanje i jednostavno ne mogu drzati to u ruci jer je pre jako.
Sta bi to moglo biti?
e sad...neki dan mi je
grunulo napajanje i trenutno imam neko MS smece unutra dok moje ne bude proglaseno mrtvim i ne dobijem novo

to napajanje je imalo konektor, na prilicno debeloj zici, koji se spoji na masu od maticne, onak pod saraf, da bude uzemljeno.... ovo napajanje toga nema.
A znam kad sam jednom frendu slago komp.. da je i on imao nekakvo iskrenje kod takvih kontakata... iskrenje kojeg NIKAKO ne bi smjelo biti.. i da smo ustanovili da je problem u tome kaj on nema masu na toj odredenoj uticnici di mu je komp ustekan.. dakle nista nije bilo uzemljeno. Cim smo potegli produzni "iz kuhinje" iz standardne uticnice koja JE imala masu iskrenje je nestalo. E sad, moje instalacije doma IMAJU masu.. znam jer sam ih ja postavljo izmedu ostalog.. no mislim si mozda je nesto se desilo tokom onog incidenta s napajanjem..
sto SAD mislite

?