Posjedujem dotičnu ploču i mogu reć da nije loša kupovina. Za 1000 kn imaš maltene sve što će ti ikada trebati, jedino nema firewirea. Bundle je osnovni: CD s driverima i ostalim softverom, 1 x flat IDE kabal, 1 x flat floppy kabal, 2 x SATA kablovi s kopčama, I/O pločica, upute... Kad pogledaš ploču, imaš dojam da je layout savršen iako ima nekih mana: položaj IDE i SATA konektora nije baš bajan pa im mogu zasmetati duže PCI kartice, ukoliko ih ima. Ne znam zašto su štedili na prostoru, mogli su komotno napraviti full size ATX ploču i sve fino posložiti. Hlađenje chipseta je pasivno kao kod velike većine 965 ploča što je za pohvalu.
Kao i na svim ostalim Gigabyteicama, gore je Awardov BIOS. Prve verzije BIOS-a su malo bugovite, ali najnovije rade OK. Naponi i ostale sitnice se mogu dosta detaljno namjestiti i plafon im je dosta visok, ako uzmemo u obzir cijenu ploče (2.4 V za RAM, 2.0 V za CPU,...). Koliko sam vidio na netu, solidno može povuć, navodno do 500 MHz pa i više, ali ne mogu istestirati jer mi proc ne dopušta.
Sad ne znam koje komponente ćeš stavljati gore, ali meni se u paru s Kingmax DDR2-667 memorijom pokazala super stabilnom. Jedina mana zasad ide undervoltanju proca uslijed 100%-tnog opterećenja obje jezgre (nekih 0.07 do 0.08 V) te prvom PCI slotu. Naime, WLAN kartica mi se kolje s nečim kad je uštekana u prvi slot pa se komp neće bootat. TV kartica i zvučna u istom slotu rade bez greške. Iato tako, WLAN kartica radi u ostalim slotovima.
Ostale detalje možeš vidjeti na službenim stranicama, mislim da nema potrebe dalje nabrajati. Ako te još nešto zanima, pitaj.