Citiraj:
Originally posted by sNNooPY
Ma daj ne lupetaj. Po toj tvojoj logici znaci ako sam LOTR fan (sto i jesam), moram odigrat sve igre na tu temu... (!!!)
Enter The Matrix je losa igra kao sama igra. I sa tehnicke i sa igrive strane. Kad se usporedjuje s filmom tek...a joj...necu dalje...
Meni je samo krivo sto tako dobar film ima tako losu igru koja je nazalost prepompozno najavljivana od sviju (pogotovo od strane , npr. Joela Silvera (to se vidi na Animatrix DVD-U). Btw, Animatrix rula!)
|
Gledaj ocito nisi shvatio kaj sam htio reci.
Nije nuzno ako si fan nekog tamo x,y filma pa moras i igrati sve igre na temu tog x,y filma. Htio sam reci da ti je dobra zato sto vidis neke stvari koje ne mozes u filmu!!
I nisam rekao da moras odigrati sve igre na tu temu! To si ti rekao.
Apsolutno se slazem za Animatrix, bas sam ga nedavno pogledao. I mark je!!
Sto se tice najave i zavrsne obrade igre to je istina, koma, ali moras zanati da ti je to tako uvijek. Stalno nam govore, biti ce to do sad nesto nevidjeno, a onda dobijes k***c. Mislio sam da su se ljudi do sad vec naviknuli na to.
I meni je krivo sto ima tako losu igre, ali vjerujem da bi bila puno bolja da su je stigli zavrsiti ili jos bolje da su je odgodili dok ne naprave sve kako valja!