U sličnoj sam situaciji kao i ti. Kupujem isti proc i memoriju (ona je već kupljena) i imao sam istu dilemu, a to je matična.
Od Asusa sam odustao zbog problema sa zvučnom. Jako lijepo da se s njom može dobro clockat i da takva super radi, ali kaj mi to vredi kad ne zadovoljava osnovne uvjete. Odluka je pala na Gigabyte DS4, odnosno DQ6 koja mi djeluje solidnije napravljena od DS4, a da se i clockat što mi definitivno nije sad namjera, ali kroz godinu-dvije možda i bude.
E sad, možda je bolje reči da je odluka trebala pasti na DQ4, ali sam se onda zahvaljujući kolegama s foruma i čitajući malo recenzije na netu odlučio pričekati da dođu matične s Nvidijinim 680 chipsetom. Navodno da je bolji od 965, da bolje iskorištava proc i da se (meni ne toliko bitno, barem zasad) dobro clocka. Konkertno, mene zanimaju nove Asusove i Evgine ploče tako da ću se strpit do 1-2 meseca, a tada navodno izlaze i novi Core duo procesori. Do tada kupujem komponente kojima se cijena neće (previše) mijenjati tipa kućište, napajanje, memorija, optika i sl.