Citiraj:
Autor nino5
Mislim da grijesis, dok si ADSL t-com pretplatnik, modem je njihovo vlasnistvo i duzni su ti ga zamijeniti...
|
netočno, modem je tvoje vlasništvo, ali t-com ti na njega daje garanciju dok si sa njima u pretplatničkom odnosu, nakon toga ili nakon prekida pretplatničkog odnosa modem ostaje tebi, a ne kao kod isdn-a da ga t-com odnese....
@Luka001
Pošto imaš HM220, t-com te modeme mjenja koliko ja znam za nove bez ikakve naknade, tako im je bila politika do sada, tako da zagnjavi malo montera s tim.
Što se tiče opcija koje si naveo niti jedna nije bajna i povoljna. Kupovina novog modema je skupa a modemi nisu vrijedni tih novaca. Prekidanje pretlatničkog odnosa, da , jedino ako ti zaista ne treba net narednih 2 mjeseca, jer kontam da te neće isključiti prvo tjedan dva, pa dok onda opet krene ugradnja.....
Po meni su ti najrealnije 2 opcije:
1. Potražiš na newsima ili forumu da netko prodaje c010 (mislim da ima jedan kod nas na Tržnici), se515 , se555.
2. Napraviš prijelaz na wlan kod t-coma, uz onu najjeftiniju kombinaciju od 99 kn, stim da ti je tu negativnost ugovorna obveza od 24 mjeseca...
Eventualno možda da vidiš s alternativnim davateljam iste usluge ali mislim da te ni kod njih neće obići puno kraća ugovorna obveza.