17.09.2003., 23:10
|
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Kova
Ma nije ju teško, skinuti, pa kako si stavio cooler, s koje ti je strane ta kopča? Ja sam već toliko puta skidao taj cooler, evo nedavno mi se komp. nije htio upaliti, malo promrdam cooler, ovo ono, i proradi, e jeb.. ga nisam znao šta je, pa sam maknuo cooler, očistio i stavio novu pastu i sve 5, a prije kada ni ja nisam znao koju reviziju imam, sam po par puta skidao samo da pogledam 
Ok kada skidaš, onda prepiši sve brojeve, pa ti odmah kažem i kakav ti je proc.... (po pričanjima )
Light iz mog prošlog posta se može učiniti da sam rekao da sistem može do 66°C, mislio sam na CPU...
Ali neznam kako su vama tako visoke temp. meni s overclockanim kompom na 1.7V ide na 100% do 44°C (kada vent. nije na max!! )
|
Kopća je s gornje strane, stavit nije bed jer samse zakači za socket, drži jako dobro, a kod skidanja je problem odmaknut kopču od izbočine na koju se zakči. Temperatura mi je sad čist OK, prije mi je s Alphom i 1800+ palomino bio i do 63°, koliko sam skužio ovaj kuler je za 2100+, a temp je podnošljiva vjerojatno zbog ispušnog venta straga, koji j eduboju nutre jer je montiran na adapter 60-80mm.
|
|
|