Citiraj:
Originally posted by Kova
Odgovorio sam ti koji je bolji.
No ako uzimaš peltier nemožeš puno fulati !!
Prvi je bolji po mom mišljenju, no još bolje bi bilo kao što sam ti napisao, da prvo ide preko sredine pa dalje .....
Ma gotovo sam siguran da nemožeš samo tako skuriti BIOS !
A znaš kako to znam jer uvijek kada updataš bios napravi ti BACKUP starog, tako da prije može stari gore nego novi !!!!
Samo eto to s temperaturom, nevjerujem baš da ima razlike u zagrijavanju koliko u pokazivanju !
|
Sto se tice blokova jos nemrem doci k sebi da to u prijasnjem postu nisam procitao, stvarno veliki previd pa stoga sorry.
naravno da se nemre skuriti osim ak imas peh pa nestane struje!!
sto se tice toga sa temp. vratio sam stari bios i temp se spustila ali kako je najbolje provjeriti to rucno to sam i napravio
opet sam dignuo voltazu na 1.7 11x204 i proc se zagrijavao isto kao sa novijim biosom
pa to onda znaci da ipak jusu prepravili to pokazivanje temp.
i jos nesto kaj se tice te tepm. nakon ovoliko godina koliko vec postoje senzori na proc i ploci jos mi nije jasno kak nemogu isprve napraviti na pokazuje tocno.
ovo je vec druga ispravka temp. na mojoj ploci i uvjek izmedju razlicitih verzija biosa su ogromne, kao i ova sa 42 na 51 C i sl.
sad je sljedeci korak ovaj:
kako sam skuzio da se na ploci dogadjaju stvari kao i kod tvoje da joj se bas ne svidjaju neke frekvencije fsb-a, moram sto prije naprviti vodeno i nabaviti pelt.
poslao sam poruku Marcu (mislim da se tak zove) on je bas uzeo pelt kaj meni treba pa jel znas di je on jer ga vec duze nema a bas me zanima krajnja cjena kad narucis preko web-a.